Anker 623 Magnetic Wireless Charger (MagGo)

Anker 623 Magnetic Wireless Charger (MagGo)

139.00 KM

Anker 623 magnetski bežični punjač (MagGo), 2-u-1 stanica za bežično punjenje s 20W USB-C punjačem, za iPhone 13/12 serije, AirPods Pro (Dolomite bijela, Interstellar siva, Misty Blue, Lilac Purple)

  • Snaga za 2: Podržava istovremeno bežično punjenje vašeg iPhonea 13/12 i slušalica na jednom mjestu. Vrijeme je da se riješite tih neurednih kablova!
  • Flex – na vaš način: preokrenite platformu za punjenje telefona do maksimalnog raspona od 60° i pričvrstite svoj iPhone vodoravno ili okomito za savršeni užitak gledanja.
  • Nikada se ne osjećate opterećeno: Uštedite dragocjeni prostor sa svestranom magnetskom stanicom za punjenje koja može brzo napuniti vaš iPhone i slušalice, a 40% je manja od limenke soda.
  • Višenamjenska baza: Neklizajuća baza drži stanicu za punjenje na mjestu i sprječava klizanje tijekom punjenja. Također ima LED indikator pogodan za spavanje koji vam pokazuje status punjenja*.
  • Što dobivate: Anker 623 magnetski bežični punjač (MagGo), 20W USB-C punjač, ​​5 ft (1,5 m) USB-C na USB-C kabel za punjenje, vodič za dobrodošlicu, 24-mjesečnu garanciju i ljubaznu korisničku službu.
Boja:

Mal ali moćan

Manji profil čini ovaj bežični punjač izvrsnim za pohranu dok ste u pokretu.

Tanak ali čvrst

Dizajniran imajući na umu prenosivost, MagGo ima promjer koji je 8% manji od teniske loptice.

LED indikator pogodan za spavanje

Kružni LED na bazi intuitivno prikazuje status punjenja. Kada se vaš iPhone puni, LED će se isključiti nakon 3 sekunde kako vam ne bi ometao san.

Ultra-siguran

Ankerova ekskluzivna sigurnosna tehnologija MultiProtect pruža potpunu zaštitu za vas i vaše uređaje.

Broj modela: A2568

Anker 623 magnetski bežični punjač (MagGo)

Mogućnost dvostrukog punjenja

Dizajniran za punjenje iPhonea 13/12, kao i AirPods i drugih kompatibilnih slušalica s kućištem za bežično punjenje nevjerovatno velikim brzinama.

Snaga u trenu

Super jaki magneti magnetski škljocnu na mjesto kako bi osigurali savršeno poravnanje i sigurno držanje za stabilno i učinkovito punjenje, svaki put. (Napomena: Koristite bez futrole ili s magnetskom futrolom za telefon kompatibilnom s iPhoneom)

Twist and Turn

Otvorite površinu za punjenje do raspona od 60° ili okrenite svoj iPhone za 360° za lakše gledanje.

Napredna sigurnost i zaštita

Ekskluzivna Anker tehnologija nudi višestruke napredne sigurnosne opcije kao što su zaštita od prenapona, kontrola temperature i više, čuvajući vas i vaše uređaje sigurnima.

Kompatibilnost:

- iPhone 13 / iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max / iPhone 13 mini, iPhone 12 / iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max / iPhone 12 mini s magnetnom maskom za telefon.

- AirPods 3 / AirPods Pro / AirPods 2 s kućištem za bežično punjenje

- Samsung Galaxy Buds+ / Galaxy Buds Pro

- Soundcore Liberty Air 2 Pro / Liberty 2 Pro

- Sony WF-1000XM4

Dodatno:

Omogućuje maksimalno punjenje od 7,5 W za serije iPhone 13 i 12 i maksimalno punjenje od 5 W za AirPods Pro/2 (s kućištem za bežično punjenje). Punjenje iPhone 13 serije bez futrole može utjecati na brzinu punjenja. Preporuča se punjenje magnetnom maskom za telefon.

Za najbolje rezultate koristite priloženi USB-C punjač od 20 W.

Nije kompatibilno s nemagnetskim torbicama za telefon, kao što su OtterBox defender torbice. Magnetski i metalni priključci kao što su kartice, ključevi i hvataljke ometat će punjenje.

Baza MagGo je samo za korištenje AirPods i ne može puniti telefone.

*Kada se vaš iPhone aktivno puni, LED indikator svijetli i gasi se nakon 3 sekunde.

Ako svoj iPhone držite u kožnoj futroli dok ga punite magnetskim bežičnim punjačem, na koži mogu nastati kružni otisci od kompresije. To je normalno, ali ako ste zabrinuti zbog toga, predlažemo upotrebu torbice koja nije kožna.

Imajte na umu da je 623 Magnetic Wireless Charger (MagGo) bežični punjač, ​​a ne prijenosna baterija.

Nije kompatibilan s iPhone 11 Pro Max ili starijim modelima s magnetskom futrolom.

Proizvođač: Anker

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter za najnovije ponude i obavijesti