Opći uslovi poslovanja

Ovi uvjeti odnose se na prodaju proizvoda objavljenih na Internetskoj stranici www.ANKRBIH.ba. Korištenjem ovih stranica Krajni korisnik / Kupac potvrđuje da je upoznat i saglasan sa Općim uslovima poslovanja.

Smatra se da narudžbom i u cijelosti prihvaćaju Opći uvjeti poslovanja i uslovi kupovine. Korištenjem ovih Internetskih stranica Korisnik potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i korištenja. Nosilac svih prava na internet stranici www.ankerbih.ba je pravno lice High Level d.o.o  (u daljem tekstu Prodavatelj)

Korisnike upućujemo da se prije same kupovine upoznaju s ovim Uslovima te iste redovno provjeravaju kako bi bili upoznati sa svim pravima i obavezama.

Ugovor o kupoprodaji proizvoda između Kupca i Prodavatelja zaključen je trenutkom narudžbe proizvoda. 

Kupac može biti samo punoljetna i poslovno sposobna osoba. Ugovor u ime i za račun maloljetnika i potpuno poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njihovi zakonski zastupnici ili skrbnici, a djelomično poslovno sposobne osobe ugovor mogu zaključiti samo uz suglasnost njihovog zakonskog zastupnika ili skrbnika.  Za postupanje suprotno ovoj odredbi Prodavatelj ne snosi nikakvu odgovornost.

Prodavatelj zadržava pravo u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave ako to smatra potrebnim, ukinuti ili izmijeniti sadržaj Općih uslova poslovanja, asortimana proizvoda, cijene proizvoda ili sadržaja Internetske stranice ankerbih.ba. Stoga su Korisnici dužni prije svakog korištenja Internetske stranice pregledati sadržaj Općih uslova poslovanja. Suprotno postupanje oslobađa Prodavatelja bilo kakve odgovornosti. Navedene promjene stupaju na snagu objavom na www.ankerbih.ba.

Korištenje ove Internetske stranice ankerbih.ba isključivo je na odgovornost Korisnika. Prodavatelj se oslobađa od svake odgovornosti za štetu koja je mogla nastati prilikom posjete Internetskoj stranici uslijed protupravnih radnji trećih osoba, računarskih virusa, prekidom u komunikacijskoj liniji, neovlaštenim pristupom, neprikladnim ponašanjem, nemarom i slično te drugih slučajeva za koje nije odgovoran Prodavatelj. Prodavatelj je oslobođen svake odgovornosti u slučaju nastanka okolnosti koje onemogućavaju korištenje ankerbih.ba internetske stranice. 

Prodavatelj se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koje se nalaze na ankerbih.ba Internetskoj stranici. Prodavac zadržava pravo pogreške u opisu i slici proizvoda  postavljene prema informacijama proizvođača.  Svi sadržaji postavljeni na Internetskoj stranici postavljeni su kako bi kupcu olakšali izbor prilikom kupovine. Za nenamjerne greške ne odgovaramo.

Svi materijali, fotografiji i tekstovi su postavljane na web stranicu u dobroj namjeri kako bi kupcu olakšali odabir prilikom kupovine. Prodavatelj ne garantuje da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvoda. Za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. Moguće su različitosti stvarnog proizvoda i fotografije proizvoda te opisanog proizvoda na ovim stranicama, ukoliko proizvođač izmijeni neku od karakteristika ili sadržaj proizvoda. Svi opisi se redovno i detaljno provjeravaju.

Pojašnjenje korištene termonologije

prodavac / Prodavatelj – Firma High Level d.o.o. Hasana Brkića 30, Sarajevo

Krajnji korisnik  – posjetilac internet prodavnice ankerbih.ba

Kupac - svaka osoba koja je nakon pregleda i odabira proizvoda ili usluge izvršila registraciju svojih podataka te naručila proizvod ili uslugu.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter za najnovije ponude i obavijesti