O nama
O nama

O nama

Anker je vodeći brend na svijetu u tehnologiji punjenja, što uključuje bežično punjenje, auto punjače, kao i naše najprodavanije kategorije prenosivih i zidnih punjača. 

Osnovan 2011. godine u Kaliforniji kao zamisao grupe prijatelja koji su radili u Google-u. Nekoliko godina kasnije brend je prerastao u vodećeg lidera na tržištu punjača za mobitele osnažujući živote miliona korisnika širom svijeta.

Anker Soundcore uključuje vrhunske bežične slušalice i lijepo dizajnirane unutrašnje i vanjske zvučnike, te sve veći broj kompatibilnih uređaja za pametne kuće.

Anker Nebula predstavlaj novu i uzbudljivu klasu pametnih, prenosivih uređaja za zabavu. Ovo uključuje Nebula Mars i Nebula Capsule - prvi pametni, prenosivi bioskop na svijetu. Nebula kombinuje pametne mogućnosti sa impresivnim zvukom i vizuelnim prikazom.

Anker eufy - Od laserski vođenih robotskih usisivača do bežičnih sigurnosnih sistema, Eufy je fokusiran na izgradnju pametnih kućnih uređaja I uređaja koji su jednostavni za korištenje, dizajnirani da poboljšaju živote ljudi.

ankerbih.ba je registrirana domena firme High Level d.o.o.

Nosilac svih prava na internet stranici www.ankerbih.ba je pravno lice High Level d.o.o.

Korištenjem ovih stranica Krajni korisnik / Kupac potvrđuje da je upoznat i saglasan sa Općim uslovima poslovanja.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter za najnovije ponude i obavijesti