Soundcore Life Q45

299.00 KM

98% manje buke za vaše putovanje: Potpuno nadograđen sustav za smanjenje buke cilja i blokira širi spektar buke – od motora aviona do dječjeg plača. Uživajte u osobnom prostoru kamo god pošli uz Q45 slušalice za uklanjanje buke.

  • Učinite svaki prostor svojim: Bilo da ste u zatvorenom prostoru, vani, na putu na posao ili u avionu, prilagodljivo poništavanje buke modela Q45 automatski će odabrati odgovarajuću razinu koja odgovara vašoj lokaciji. Također koristite aplikaciju za odabir 1 od 5 razina poništavanja buke.
  • Idealno za putovanja: 50 sati reprodukcije u načinu rada za smanjenje buke pokrivat će let oko svijeta bez potrebe za punjenjem. Dobijte do 65 sati reprodukcije u normalnom načinu rada, a ako je baterija slaba, napunite u 5 minuta za 4 sata reprodukcije.
  • Čujte svaki detalj: drajveri od 40 mm imaju dvoslojnu dijafragmu izrađenu od svile i keramičkih materijala za stvaranje zvuka s intenzivnim niskim i jasnim visokim tonom. Q45 slušalice za uklanjanje buke također podržavaju LDAC za bežični zvuk visoke rezolucije.
  • Više od udobnosti: Q45 slušalice za suzbijanje buke kombiniraju sofisticirani dizajn, ergonomsku konstrukciju i detalje koji povećavaju udobnost za skladno iskustvo nošenja.
Boja:
  • Crna
  • Šifra: A3040G11
  • Garancija: 24 mjeseca

Garancija

24 mjeseca

EAN

194644106966

Proizvođač: Soundcore

Zvuk: bežični Hi-Res, Hi-Res, LDAC

Aktivno poništavanje buke: ANC za aktivno poništavanje buke

Vrijeme reprodukcije: 65H (ANC isključen), 50H (ANC uključen)

Brzo punjenje: 5 minuta = 4 sata

Povezivost: Bluetooth 5.3, AUX

Pozivi: 2 mikrofona s AI algoritmom

Priključak za punjenje: USB-C

Aplikacija Soundcore: Da

Preporučeno: za putovanje, let, vlak, svakodnevno putovanje na posao

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter za najnovije ponude i obavijesti